Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Du er her: WEBPOL > HVAD > AFRAPPORTERING

Excel-rapporten


Den mest gængse form for rapport hos Webpol er standard i alle vores kundeprojekter. Den indeholder overskuelig opstilling af frekvenser og kryds med de ønskede baggrundsvariable på alle spørgsmål i undersøgelsen, samt informationer om projektet og gennemførselsstatistik. Af tilkøbsmuligheder kan nævnes signifikantest på alle kryds med spørgsmål eller baggrundsvariable.

WEB-RAPPORT


Webpol tilbyder sine kunder at få lagt data op i et online tilgængeligt analyse-værktøj. Herfra kan du tilgå dine tal og vende og dreje dem som det passer dig. Der er mulighed for selv at generere tabeller og grafikker samt udskrive dem til f.eks. PowerPoint.

PDF-rapporten


Printvenlig version med bogmærker og gengivelse af hele/dele af din Excel-rapport eller Word-rapport. Kan tilvælges mod beskeden merpris.

Word-rapporten


Kan tilkøbes, hvis du ønsker tallene og eventuelle grafikker opstillet med indholdsfortegnelse og i et printvenligt format. Word-rapporten giver også mulighed for, at du kan tilføje dine egne kommentarer, billeder, formatering med mere.

PowerPoint-rapporten


Kan tilkøbes i flere forskellige størrelser. Hvordan rapporten opbygges aftales individuelt fra projekt til projekt og spænder fra grafikker med beskrivende kommentarer, til en analyserende og konkluderende rapport. Hvad end det aftalte indhold bliver, er denne rapportform klar til at videreformidle resultater og findings let og hurtigt.

​​​