Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Du er her: WEBPOL > HVAD > FOKUSGRUPPER OG DYBDEINTERVIEWS

FOKUSGRUPPER OG DYBDEINTERVIEWS

Webpol tilbyder kvalitative interviews fra a-z. Vi hverver effektivt deltagere til dit projekt via vores Danmarkspanel, og rekrutteringen sker altid med fokus på kvalitet og repræsentativitet af deltagerne, så der kommer et brugbart output ud af samtalerne.

Hvis du ikke selv vil stå for interviewdelen/gruppesamtaler, kan vi også organisere professionel gennemførsel af dette samt rapportering af resultater via en af vores samarbejdspartnere (som er specialister i metoden). Ønsker du at se anonymt med, f.eks. ved en gruppesamtale, kan vi oftest tilbyde dette.

VÆRDI

Med kvalitativ analyse får du mange indsigter i din målgruppes holdninger og meninger, som du ikke altid vil få frem gennem kvantitativ analyse. Deltagerne i samtalerne, om det er gruppe- eller dybdeinterviews, får bedre mulighed for at sætte ord på deres mening. Det er oftest en fordel at følge op på kvalitativ analyse med en målgruppeundersøgelse med det formål at be- eller afkræfte resultater fra de kvalitative interviews.

PRIS OG PRISGARANTI


Prisen hænger nøje sammen med omfanget af dit projekt. Hvis du f.eks. selv vil stå for interviewdelen og blot skal bruge en halv snes mennesker med en speciel adfærd (spiser chips mindst ugentligt, får leveret kasser med grøntsager eller noget helt tredje), så kan vi typisk hverve dem til dig for knap 7.000 kr. (uden gavekort/belønning til de interviewede).

Skal du på den anden side have gennemført 6 workshops af 4 timers varighed og med forskellige målgrupper, så alle hjørner af din problemstilling bliver belyst grundigt, og du efterfølgende får fremlagt essensen af det omfattende materiale, konklusioner og anbefalinger, kan vi også klare det. Ring/mail med info om dit projekt, og vi kvitterer med et løsningsforslag og en konkurrencedygtig pris i samarbejde med den af vores partnere, der – som specialister – bedst kan løfte dit projekt.

Priseksempler:
- Hvervning + koordinering af ca. 10 deltagere til gruppesamtale fra kr. 6.900,-
- Hvervning + koordinering af deltagere, gennemførsel af interviewdel og rapport: Indhent pris og løsningsforslag

Deltagerne får typisk et gavekort som tak for hjælpen, og udgiften hertil bliver lagt oveni prisen (typisk 300 kr. pr. deltager, men det kan være mere, hvis der f.eks. er tale om en workshop, hvor deltagerne skal møde forberedte op).

​​

Hos Webpol får du altid...

Garanteret bedste pris på undersøgelser
Hjælp til analysedesign og spørgeskema
Engagerede respondenter
Både Excel og PowerPoint rapporter
Analysesparring efter rapportering